Integritetspolicy

Dina personuppgifter:

Vad vi behöver

Golfbidder kontrollerar all personlig data du förser oss med. Vi sparar uppgifter som t.ex. kontaktuppgifter, köphistorik, golf- och kommunikationspreferenser.

Vad vi behöver informationen till

Vi behöver din transaktionshistoria för att kunna behandla beställningarna för dig och för eventuella returer och garantiärenden. Information om dina tidigare beställningar hjälper oss att kunna föreslå ersättande varor. Vi behöver dina kontaktuppgifter för att kunna leverera din beställning och för att erbjuda kundservice. Du kan välja om du vill motta relam från oss eller inte.

Vad vi gör med informationen

Alla personuppgifter behandlas av vår personal i Storbritannien, men en av underhållsskäl lagras informationen på servrar inom Europieska Unionen. Ingen tredje part har tillgång till dina personuppgifter på våra servrar såvida inte myndigheter med laga stöd kräver det.

Hur länge lagrar vi informationen

Under brittisk lag måste vi lagra dina personuppgifter (namn, adress, kontaktuppgifter, orderbekräftelser) i minst sju år varpå uppgifterna förstörs. Upplysningar om dig använder vi för marknadsföring och för vår statistik. Dessa sparas tills du meddelar oss att du inte vill motta reklam från oss. Mer information om hur länge din information lagras ges på begäran.

Vad har du för rättigheter?

Om du tror att någon information om dig är felaktig kan du när som helst be att få den korrigerad eller struken. Om du skulle ha orsak att tro att dina personuppgifter behandlas felaktigt kan du kontakta oss så undersöker vi saken.

Om du inte är nöjd med hur vi har svarat på ditt ärende eller om du misstänker att vi inte behandlar dina personuppgifter enligt lagen kan du klaga till Information Commissioner's Office (ICO).

För frågor angående skydd av personuppgifter vänligen kontakta Flexwork Limited, Unit E5, Barwell Business Park, Leatherhead Road, Chessington, Surrey, KT9 2NY.